Samen voor betere zorg
Lettergrootte:

Nieuws

 

VACATURE

Voor de samenwerkende huisartsen zijn wij op zoek naar een praktijkmanager voor 20 tot 24 uur per week. De praktijkmanager fungeert als spil tussen de huisartsenpraktijken en ontlast de huisartsen bij niet patiëntgebonden taken. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de volledige vacaturetekst: Praktijkmanager_Krimpen_aan_den_IJssel.pdf

 

FEESTELIJK LUSTRUMJAAR

Het nieuwe Gezondheidscentrum bestaat dit jaar 5 jaar. Er hebben verschillende activiteiten plaatsgevonden om dit lustrumjaar te vieren. Zo werd een feestavond georganiseerd voor alle werknemers in het centrum en er werd een symposium georganiseerd. Klik hierboven voor een foto-impressie.


 

GROEPSCONSULTEN DIËTETIEK

Zorggroep Krimpen organiseert in het najaar van 2016 groepsconsulten diëtetiek. Diabetespatiënten hebben in een klantenpanel eind 2015 aangegeven hieraan behoefte te hebben. Wilt u informatie over voeding? Vindt u het in de supermarkt soms lastig de juiste producten te kopen? Heeft u moeite met het weerstaan van de verleiding van eten? Of bent u vooral op zoek naar lotgenotencontact? Dan is deze consultvorm iets voor u. U kunt de groepsconsulten volgen naast uw individuele consult of los van de individuele consulten. De groepsconsulten zijn voor DM, COPD en CVRM patiënten. Iets voor u?

Meld u aan via uw praktijkondersteuner of diëtist: Irene Salverda, Marisse Hut of Denise Koster.

  • 27 oktober: de nieuwe voedingsrichtlijn: wat heb ik eraan?
  • 3 november: toer door de supermarkt: waar moet ik op letten?
  • 10 november: wat zijn de verleidingen van eten en hoe kan ik ze weerstaan?

 

NATIONALE DIABETES CHALLENGE 2016

Samen met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten organiseert de Zorggroep vanaf 17 mei 2016 een wandelgroep. In 16 weken tijd wandelen we onder begeleiding op dinsdagavond en werken we toe naar de Nationale Diabetesweek van 12 t/m 15 oktober a.s.

Inmiddels hebben we zoveel aanmeldingen dat we helaas genoodzaakt zijn een wachtlijst in te stellen. Mocht u geïnteresseerd zijn en graag op de wachtlijst willen, neem dan contact op met de Zorggroep: zorggroep@gckrimpen.nl.